Most szól:
Vezeti:
2019.09.12 Csütörtök . 08:25

Lola kicsi konyhájának következő vendége DR BRS

Előre szólunk, hogy nevetésben garantáltan nem lesz hiány!

DR BRS úgy robbant be a köztudatba, ahogyan azt sokan csak elképzelik. Szinte egyik pillanatról a másikra dobott piacra hatalmas nézettségű klippeket és dalokat és ez a szárnyalás azóta is tart. BRS már korábban is DJ-zett különböző zenei klubokban, azonban az igazi áttörést a Fekete Vonatos kollab hozta meg számára, amikor is a Hol van az a lány című nótát bújtatták egy egészen új köntösbe. Talán senki nem gondolta azt, hogy a Fekete Vonat valaha is összeáll egy feat erejéig valakikkel, azt meg végképp nem, hogy a csapathoz még csatlakozik Marsalkó Dávid és Járai Márk is a Halott Pénzből. Az újragondolt Hol van az a lány már több, mint 31 milliós (!!!) megtekintésnél jár, amit úgy gondoljuk, nem is kell megmagyarázni.

DR BRS-nek ezután sem volt megállás, azóta piacra dobta a Tűzvarázslót Király Viktorral, a Ne nézz vissza rámot Radics Gigivel és Emilioval, a Koccintóst Varga Viktorral és Bigával, a legújabb nóta pedig a Jazz+AZzal közösen elkészített Ma jól vagyok.

 

 

Lola kicsi konyhájának legújabb vendége ezúttal nem csak a vicces oldalát fogja megmutatni, mesél többek között arról, hogy milyen áron lett országosan is ismert DJ, hogyan élte meg édesanyja elvesztését, de szóba kerül barátnője is, akivel hamarosan szorosabbra fűzik az életüket. Emellett Lola megpróbálja átadni a tökéletes házitészta készítésének receptjét, hogy BRS legközelebb ne csak egy rántottával tudja meglepni kedvesét.

Hétfőn a megszokott időben 20.40-től érkezik Lola kicsi konyhájának 4. adása! Tartsatok velünk!