Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali! Holnap Tali – Cikkek

Eláruljuk, hogyan élj békében a lakótársaddal

Most, hogy Lara odaköltözött Mírához, egész más lett a kapcsolatuk. De vajon mi lenne, ha nem tudnának egymás mellett élni? Eláruljuk, mit tegyél, ha te is lakótárssá szeretnél válni.

Vannak olyan alapszabályok, amiket minden lakótársi kapcsolatban le kell szögezni. Láttad, hogy mi történt akkor, amikor Lara felvitte Mírához Botondot? Legyen ismerős, vagy barát, ha egy lakásban éltek, mindig egyszerűbb kompromisszumokat kötni.

Ha külön szobátok van, az a legjobb, hiszen ha nem vágytok társaságra, el tudtok bújni egymás elől. Viszont mindig kopogj, mielőtt benyitnál a másikhoz.

Kollégisták biztos tudják, milyen az, amikor nincs két külön szobájuk, és már a külön ágy is ajándék. Nos, ekkor sem kell mindig egymás agyára menni. Egyszerűen gondolj arra, hogy jobb, ha mindkettőtök életét megkönnyítitek.

Mindig pakolj el magad után, hogy ez se legyen konfliktusforrás. Neked is egyszerűbb, ha nem kell kétszer pakolni, és utána te is elvárhatod tőle, hogy hasonlóan viselkedjen.

Osszátok fel a takarítást! Ki kapja a fürdőt és ki a konyhát? Simán meg tudjátok beszélni, ha arról van szó.
Programokat is szuper tervezni, például esti filmezést, de ha inkább egyedül lennél, használj fülhallgatót, főleg, ha közös szobátok van.

Mivel egészítenéd ki a listát? Írd meg kommentben!