Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali! Holnap Tali – Cikkek

Elcsépelt kérdés újragondolva: Létezik fiú és lány között barátság? SZAVAZZ!

Olyan sokszor boncolgatták már azt a kérdést, hogy létezik-e fiú és lány között barátság. Nos, fogós kérdés, hiszen minden kapcsolat mást. De vajon tényleg többet érez az egyik fél?

Gergő is kételkedett Soma és Lara kapcsolatában, miután Bori távozását próbálták kiheverni. De elképzelni sem tudnánk, hogy Soma és Lara között legyen valami, nem igaz?

Többek szerint nem létezik barátság fiú és lány között, hiszen az egyikük mindig többet fog érezni a másiknál. Sok történetet hallottunk viszont már arról, hogy lehetséges, hogy történt egy csók vagy miegymás a kapcsolatban, de inkább megmaradt a „páros” barátnak. Ezt melyik kategóriába soroljuk? Hiszen akkor már nemcsak barátság volt, sőt lehet még az sem volt kettőjük között. Tényleg fogós kérdés, ugye?!

via GIPHY

Ha egy kicsit is van vonzalom mindkét félben, de úgy érzik, barátként talán többet tehetnek a másikért, az sem minősül a legbarátibb kapcsolatnak. Felütheti fejét a zöld szemű szörny? Bizony! Elkövethetnek pár „hibát”, ami a „barátságuk” útjába állhat? Újra egy csók és máris megszakad a kapcsolat? Nos, ez is elképzelhető. Ha pedig idővel egyikük életébe belép a nagy ő, a másik a háttérbe szorulhat, és akkor derül ki igazán, milyen kapcsolat volt kettőjük között.

Tehát mikor beszélhetünk fiú és lány közötti barátságról? Nehéz megmondani! Szavazz!