Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali! Holnap Tali – Cikkek

Mi az a sellőkutya, amiért odáig van az internet?

Furcsán hangzik, de tényleg odáig van az internet a sellőkutyáért. Akár egy samponreklámban is megállná a helyét ez az afgán agár. De ki is ő, és mégis mi ez az egész?

Szeptemberben bukkant fel a közösségi oldalakon a kutya, ami olyan boldogan úszkál a vízben, hogy nekünk is kedvünk lenne csobbanni egyet. Nem is az a megnyerő, ahogy lubickol, hanem a gyönyörű szőre, ami még a modelleket is leparancsolná a trónról, ha egy hajápolási terméket kellene reklámozni. Talán még Míra is követné szépségápolási tanácsait…

When you’re swimming into the weekend like… #noworries

Klarna (@klarna) által megosztott bejegyzés,

 

A videót feltöltő Klarna nem győzött válaszolni az emberek üzeneteire, akik a kutya iránt érdeklődtek. Viszont… egy szomorú hírrel is szolgáltak a kíváncsiskodóknak. Ez csak egy animáció és egyáltalán nincs valóságalapja, egy kampány miatt készítették el. Mindenesetre elég jól sikerült! Arra pedig, hogy mégis mi ez a videó, csak azt válaszolták, hogy szerettek volna valami olyasmit alkotni, amiről az emberek nem tudják, micsoda, miért is létezik ilyen. Az internet szereti a furcsa, meglepő dolgokat. Pont, mint ezt! Ha kíváncsi vagy, milyen egy valódi kutyafotózás, akkor most megmutatjuk neked! A Holnap tali! Lillája elhozta barátnője kutyáját, hogy szuper fotókat készítsenek róla: