Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali – Cikkek

Tudd meg, milyen pasi illik hozzád a horoszkópod szerint!

A párválasztás mindig bonyolult dolog. Persze a kivétel erősíti a szabályt, de majdnem mindenki belefutott pár egy olyan kapcsolatba, ami egy idő után kisiklott. Ki a tuti befutó? A horoszkópod ezt is megsúgja neked!

Kos, Bak:
Általában törődő férfiakkal veszed körbe magad. Sőt, néha igényeled is ezt, viszont több szabadidőre lenne szükséged, mint ahogy azt a pasid gondolja. Néha CSAK magadra szánnál egy napot és szükséged is van erre, hiszen így tudsz igazán feltöltődni. Nyugodtan mondd el a párodnak, hogy hagyjon egy kis teret neked!

via GIPHY

Bika, Oroszlán:
Az igazán szenvedélyes pasik keltik fel a figyelmedet. Ami nem is gond, hiszen őket neked teremtették. Viszont amilyen makacs vagy te, nem kívánjuk, hogy egy hozzád hasonló férfi hódítsa meg a szívedet! A makacsságotok nem férne össze.

via GIPHY


Ikrek, Mérleg, Skorpió:

Te vagy maga az izgalom! Ezt a pasik pedig imádják! Egy kalandvágyó, karizmatikus férfi illik hozzád. Akár a vad oldalát mutatja, akár a szelídet, te teljesen kivagy tőle. Egy pillantásával levesz a lábadról, de vigyázz, ilyen gyorsan ki is tudsz ábrándulni belőle!

via GIPHY

Rák, Halak, Nyilas:
Jól figyelj, lehet, hogy a jelenlegi munkatársadba fogsz beleszeretni! Mivel nem a kedvenc időtöltésed az, hogy bárokba, szórakozóhelyekre látogass, ezért nem is ott fogod megtalálni az igazit. Érzelmes vagy? Egy olyan pasi kell melléd, aki kordában tudja tartani az érzelmeidet, de a hullámvasúton inkább beül melléd, minthogy engedjen egyedül végigszáguldani rajta.

via GIPHY

Szűz, Vízöntő:
Hozzád egy művészlélek illik, aki pont annyi törődést ad, amennyire vágysz. Sajnos előfordult eddig, hogy olyan pasit fogtál ki, akitől nem kaptad vissza azt, amit te adtál neki. Ezt te ki nem állhatod! Ha újra egy ilyen párt találsz magadnak, ne is félj otthagyni őt!