Most szól:
Vezeti:
Holnap Tali!

Holnap Tali! Holnap Tali – Cikkek

A Trónok harca párja eljegyezte egymást! WOW!

Húúúúhhaaa. Azért már nem kell harcolnia Havas Jonnak, hogy szerelme szívében megfelelő helyet kapjon, nem úgy, mint a trónért. Hiszen nemrég jött a hír, hogy kedvesével, akit a Trónok harca forgatásán ismert meg, eljegyezték egymást. GRATULÁLUNK! Ennél romantikusabb kapcsolata még Gergőnek sem lehetne, aki most talpig belekeveredett egy szerelmi háromszögbe…

Amíg a celebvilágban dúl a szerelem, addig Gergő a két csajszi között őrlődik. De honnan lehet igazán tudni, ha valaki odavan érted? Eláruljuk!

Hatalmas levegőt vesz, amikor meglát.

Nem, most nem arra gondolunk, hogy sóhajt, amiért időt kell veled tölteni,de nem is arra, hogy esetleg túl erős a parfümöd. Egyszerűen azzal magyarázható, hogy nagyon-nagyon tetszel neki, és szeretné, ha te is így éreznél iránta. Azzal pedig, hogy vesz egy mély levegőt, fittebbnek tűnhet.

via GIPHY

Apró érintésekkel jelzi, hogy vonzódik hozzád

Mennyire aranyos, amikor egy pasi a hajadat a füled mögé tűri, igaz? Nos, ha ezt te is megtapasztaltad már a kiszemelteddel kapcsolatban, akkor egyértelmű a jel! Tetszel neki!

via GIPHY

A pupillája a kétszeresére nő

Hiba lehet világos vagy sötét a helységben, ahol vagytok, az agy így jelzi, hogy jól érzed magad. Látod, hogy érdemes tartani a szemkontaktust?

via GIPHY

Nem csak a szemedbe néz

Ha elpillant rólad, és úgy tűnik, másra figyel, akkor az egyértelműen negatív jel. Viszont ha csak rád figyel, de nem feltétlen a szemedbe néz, hanem az ajkaidat, válladat, nyakadat, gyanús, hogy nagyon tetszel neki!

via GIPHY

Anélkül látod, hogy mosolyog, hogy a szája kicsit is megmozdulna

Az, ha valaki boldog, kiül az arcára. Még akkor is, ha a szája mosolyra sem húzódik. Lehetséges csak szemmel mosolyogni! Látszik a mimikán, a gesztusokon, a nézésen, amikor valakire ránézel és vonzódsz hozzá. Ha te is ezt látod a másikon, nyert ügyed van!

via GIPHY

Na! Már is többet tudsz, mint Ygritte szerint Havas Jonn, ráadásul még a te “lávsztorid” is lehet ennyire izgalmas, mint az övék!