Most szól:
Vezeti:

NYERJ A STRAND FESZTIVÁL 0. NAPJÁRA BELÉPŐKET!

Nem kell mást tenned, mint velünk játszani, hiszen azok között, akik szavaznak, 8db belépőt sorsolunk ki a Strand fesztivál 0. napjára, a Petőfi Zenei Díjátadóra!

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Szavazni csak egyszeri regisztráció, illetve az azt követő belépés után nyílik lehetőség. Egy alkalommal az összes kategóriára szavazni kell. A szavazás minden nap 00:00-tól 23:59-ig tart, 2018. június 30. 14:30 és július 26. között. Minden nap egyszer szavazhattok! A szavazás tisztasága érdekében, a rendszer rögzíti a felhasználó IP címét.

A szavazás játékszabályzata IDE KATTINTVA érhető el.

2018.06.25 Hétfő . 14:10

Cloud 9+ - Hide The Pain

Jelölések:

Az év videoklipje

A Cloud 9+ Magyarország talán legmodernebb zenekara. Kitűnően ötvözik a legfrissebb elektronikus zenét (drum&bass, dubstep), a hip-hoppal és a slágeres, könnyen befogadható rockkal. Élőben verhetetlenek: színvonalas, élőhangszeres, mozgalmas koncertjeik ritkaság számba mennek. Állandó fellépői a legkomolyabb fesztiváloknak, nagy egyetemi rendezvényeknek. Budapest legelőkelőbb klubjaiban is brutális nézőszámmal mennek, az Akvárium klub nagyHALL-ját 2018-ban másodszor is megtöltötték. Tavasszal és ősszel ők is meghatározó részesei a vidéki klubéletnek, mint önálló fellépők. YouTube csatornájuk össznézettsége 4 millió fölött jár már, legnagyobb slágereik a Breathe In, Lights, Supernova, az I.N.Y.T és a Hide the Pain.

2017 tavaszán debütált The Next Step című lemezük, láthattuk őket az összes jelentős színpadon országszerte és a határokon túl is, ugyanis megjárták Bécset, Londont és Erdélyt is. 2018-ban ünnepeli ötödik szülinapját a zenekar.

A 2018-as Petőfi Zenei Díjátadó gála himnusza is az ő nevükhöz fűződik majd.

Tagok: Zsolt Szivák - Vox / Gabor Biksi - Bass/Synth / Bertalan Toth - Guitar/Synth / Mark Koller - Drums/Samples

INSTAGRAM

FACEBOOK

YOUTUBE

A Petőfi Zenei Díjátadó hivatalos Facebook eseményét IDE KATTINTVA érhetitek el.