Most szól:
Vezeti:

NYERJ A STRAND FESZTIVÁL 0. NAPJÁRA BELÉPŐKET!

Nem kell mást tenned, mint velünk játszani, hiszen azok között, akik szavaznak, 8db belépőt sorsolunk ki a Strand fesztivál 0. napjára, a Petőfi Zenei Díjátadóra!

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Szavazni csak egyszeri regisztráció, illetve az azt követő belépés után nyílik lehetőség. Egy alkalommal az összes kategóriára szavazni kell. A szavazás minden nap 00:00-tól 23:59-ig tart, 2018. június 30. 14:30 és július 26. között. Minden nap egyszer szavazhattok! A szavazás tisztasága érdekében, a rendszer rögzíti a felhasználó IP címét.

A szavazás játékszabályzata IDE KATTINTVA érhető el.

2018.06.25 Hétfő . 14:26

Lotfi Begi

Jelölések:

Az év DJ-je

Lotfi Begi először 16 évesen próbálta ki magát a DJ-pultban, majd 2000-ben elindította a Pulzárt, az első rádiós műsort Magyarországon, ahol az e-zenei paletta színe-java felvonult. Ez a műsor hozta össze Némethy Gáborral, azaz Collinsszal. Collins és Begi ezután több nemzetközi sikert is elért együtt, valamint több hazai fesztiválon is nélkülözhetetlenné váltak, mint fellépők. Begi aztán 2008-ban megalapította a Compact Disco formációt, amivel nem csak az MR2 Petőfi Rádió hallgatóinak, hanem a magyar MTV nézőinek szívébe is belopta magát. Az együttes 2011-ben Fonogram Díjat kapott "Az év elektronikus zenei produkciója" kategóriában, valamint az MTV Music Awardson "A legjobb magyar zenekar" díját, az Antropos.hu pedig a "2010 legjobb albumáért" járó elismerést adta nekik.

Begi és csapata 2012-ben az Eurovíziós Dalversenyen a nemzeti döntő befutóiként képviselhették hazánkat. A 2013-as évet remixekkel kezdte: olyan hazai előadóknak készített remixeket, mint Rúzsa Magdolna, Ivan and The Parazol, Karányi és Én, Zséda vagy éppen ByeAlex. A 2014-es év Fonogram jelölést hozott Lotfi Begi számára, illetve a hivatalos Mahasz lista első helyét is elérte, Rúzsa Magdival közösen a Nélküled című dalukkal. Ezen felül a DJ Szövetség az underground kategóriában a második helyet ítélte neki, a közönségszavazáson pedig a top 3-ba került! Tavaly megnyerte a Petőfi Zenei Díj "Az év dj-je" díjat.

Jelölések:

Az év dj-je

FACEBOOK

INSTAGRAM