Most szól:
Vezeti:

NYERJ A STRAND FESZTIVÁL 0. NAPJÁRA BELÉPŐKET!

Nem kell mást tenned, mint velünk játszani, hiszen azok között, akik szavaznak, 8db belépőt sorsolunk ki a Strand fesztivál 0. napjára, a Petőfi Zenei Díjátadóra!

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Szavazni csak egyszeri regisztráció, illetve az azt követő belépés után nyílik lehetőség. Egy alkalommal az összes kategóriára szavazni kell. A szavazás minden nap 00:00-tól 23:59-ig tart, 2018. június 30. 14:30 és július 26. között. Minden nap egyszer szavazhattok! A szavazás tisztasága érdekében, a rendszer rögzíti a felhasználó IP címét.

A szavazás játékszabályzata IDE KATTINTVA érhető el.

2018.06.25 Hétfő . 14:05

Jetlag

Jelölések:

Az év felfedezettje

A Molnár Tamás és Czoller Bence által 2016-ban alapított elektropop zenekar már a bemutatkozó bulijával megtöltötte az Akvárium Kishall-t, majd az első nyári szezonjuk alkalmával megnyerték maguknak az összes jelentősebb magyar fesztivál közönségét. Debütáló, Check-In című albumuk megjelenése után idén májusban zajos sikert arattak a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutatóban, és ebben az évben ők jegyzik a Strand fesztivál 2018-as himnuszát és hivatalos szlogenjét is. Dalaik és igényesen kidolgozott klipjeik sorra a chartok élmezőnyéig jutnak, látványos, energikus koncertjeik felérnek egy izgalmas utazással.

Tagok: Molnár Tamás / Czoller Bence

Jelölések:

Az év felfedezettje

FACEBOOK

YOUTUBE

INSTAGRAM

A Petőfi Zenei Díjátadó hivatalos Facebook eseményét IDE KATTINTVA érhetitek el.