Most szól:
Vezeti:

NYERJ A STRAND FESZTIVÁL 0. NAPJÁRA BELÉPŐKET!

Nem kell mást tenned, mint velünk játszani, hiszen azok között, akik szavaznak, 8db belépőt sorsolunk ki a Strand fesztivál 0. napjára, a Petőfi Zenei Díjátadóra!

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Szavazni csak egyszeri regisztráció, illetve az azt követő belépés után nyílik lehetőség. Egy alkalommal az összes kategóriára szavazni kell. A szavazás minden nap 00:00-tól 23:59-ig tart, 2018. június 30. 14:30 és július 26. között. Minden nap egyszer szavazhattok! A szavazás tisztasága érdekében, a rendszer rögzíti a felhasználó IP címét.

A szavazás játékszabályzata IDE KATTINTVA érhető el.

2018.06.25 Hétfő . 14:07

Lóci játszik

Jelölések:

Az év dala Az év felfedezettje Az év koncertje

A Lóci játszik zenekar története 4 éve kezdődött, amikor Csorba Lóci névadó frontember, a VAN című mozi filmzenéjével felhívta magára a közönség és a szakma figyelmét. Ezt követte a Ki Mit Tube és a Cseh Tamás Program elismerése. Két éve fölényesen megnyerték a Veszprémi Utcazene Fesztivál közönségdíját és a Nagy-Szín-Pad! Tehetségmutatót, ők vihették haza a Fonogram díjat az év felfedezettje kategóriában, és persze megfordultak az ország összes jelentős fesztiválján és klubjában.

Tagok: Csorba Lóci - basszusgitár, ének / dr. Dobozy Ágoston - zongora / Fülöp Bence - gitár / Fábián Tibor - dob / Seress Bence - szaxofon / Rácz Dániel - trombita

Jelölések:

Az év felfedezettje

Az év dala

Az év koncertje

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

A Petőfi Zenei Díjátadó hivatalos Facebook eseményét IDE KATTINTVA érhetitek el.