Most szól:
Vezeti:

NYERJ A STRAND FESZTIVÁL 0. NAPJÁRA BELÉPŐKET!

Nem kell mást tenned, mint velünk játszani, hiszen azok között, akik szavaznak, 8db belépőt sorsolunk ki a Strand fesztivál 0. napjára, a Petőfi Zenei Díjátadóra!

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Szavazni csak egyszeri regisztráció, illetve az azt követő belépés után nyílik lehetőség. Egy alkalommal az összes kategóriára szavazni kell. A szavazás minden nap 00:00-tól 23:59-ig tart, 2018. június 30. 14:30 és július 26. között. Minden nap egyszer szavazhattok! A szavazás tisztasága érdekében, a rendszer rögzíti a felhasználó IP címét.

A szavazás játékszabályzata IDE KATTINTVA érhető el.

2018.06.29 Péntek . 10:51

NB

Jelölések:

Az év felfedezettje Az év videoklipje

Az egyszemélyes hadseregként induló, hyper-pörgő nyelvű rapper és producer két lemezzel és jó pár emlékezetes videoklippel a háta mögött, immár az AM:PM Music színeiben, öttagú, élő felállásával érkezett idén a Nagy-Szín-Pad! Tehetségmutatóba, ahol egészen a döntőig jutottak. A 90-es évek 'golden-era' beatjeiből, régi táncdalokból vagy éppen electro-swingből táplálkozó csapat az elmúlt években megmutatta, hogy sokkal többet tud lerakni stílusban, mint amit a skatulyázók megelőlegeznének egy hiphop-zenekarnak.

Tagok: Kívés Gergely "NB" - MC ,Zeneszerző, Frontember / ; Péterffy Lili - Énekes / ; Sütő Gábor "Wakacorp" - DJ / ; Kiss Péter - Gitár / ; Fekete János "Jammal" - Dob /

Jelölések:

Az év felfedezettje

Az év videoklipje

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

A Petőfi Zenei Díjátadó hivatalos Facebook eseményét IDE KATTINTVA érhetitek el.