Most szól:
Vezeti:

NYERJ A STRAND FESZTIVÁL 0. NAPJÁRA BELÉPŐKET!

Nem kell mást tenned, mint velünk játszani, hiszen azok között, akik szavaznak, 8db belépőt sorsolunk ki a Strand fesztivál 0. napjára, a Petőfi Zenei Díjátadóra!

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Szavazni csak egyszeri regisztráció, illetve az azt követő belépés után nyílik lehetőség. Egy alkalommal az összes kategóriára szavazni kell. A szavazás minden nap 00:00-tól 23:59-ig tart, 2018. június 30. 14:30 és július 26. között. Minden nap egyszer szavazhattok! A szavazás tisztasága érdekében, a rendszer rögzíti a felhasználó IP címét.

A szavazás játékszabályzata IDE KATTINTVA érhető el.

2018.06.25 Hétfő . 14:20

Halott Pénz - 2017.09.01. - Budapest Park

Jelölések:

Az év koncertje Az év zenekara

Néhány évvel ezelőtt még úgy gondolta, nincs keresnivalója az országban, és inkább tovább áll, de szerencsénkre az utolsó pillanatban elkezdtek működni a dalai, és Marsalkó Dávid visszatolta a bőröndjét a szekrénye aljába. A Halott Pénz név ma már nem egyedül őt takarja, hiszen zenekarral járja az országot, és olyan generációs himnuszokat hoznak évről évre, mint a Valami van a levegőben, az Ugyanúgy hallasz, vagy a Darabokra törted a szívem.

Tagok: Marsalkó Dávid - zene, szöveg / Járai Márk - vokál / Boros „Venom” Gábor - DJ / Prifer Barnabás - gitár, vokál / Papp Samu – billentyű / Mihalovics Dávid – basszusgitár / Varga Mátyás – dob

Jelölések:

Az év zenekara

Az év koncertje

FACEBOOK

INSTAGRAM (Dávid) INSTAGRAM (Márk)

YOUTUBE

A Petőfi Zenei Díjátadó hivatalos Facebook eseményét IDE KATTINTVA érhetitek el.