Most szól:
Vezeti:

NYERJ A STRAND FESZTIVÁL 0. NAPJÁRA BELÉPŐKET!

Nem kell mást tenned, mint velünk játszani, hiszen azok között, akik szavaznak, 8db belépőt sorsolunk ki a Strand fesztivál 0. napjára, a Petőfi Zenei Díjátadóra!

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Szavazni csak egyszeri regisztráció, illetve az azt követő belépés után nyílik lehetőség. Egy alkalommal az összes kategóriára szavazni kell. A szavazás minden nap 00:00-tól 23:59-ig tart, 2018. június 30. 14:30 és július 26. között. Minden nap egyszer szavazhattok! A szavazás tisztasága érdekében, a rendszer rögzíti a felhasználó IP címét.

A szavazás játékszabályzata IDE KATTINTVA érhető el.

2018.06.25 Hétfő . 14:22

Wellhello, "A hentesék" - 2017.06.10. - Budapest Park

Jelölések:

Az év koncertje

3 évvel ezelőtt a Rakparttal indult a Fluor és Diaz alkotta páros közös karriere, és a Wellhello azóta megállíthatatlan. Számos krónikusan dallamtapasztó sláger, teltházas koncert, sőt, turné van már mögöttük, dalaik köré nagysikerű mozifilmet alkottak, sorra nyerik a díjakat, és már 8 videójukkal szárnyalták túl az 5 milliós megtekintési határt a YouTube-on. Ám ami ennél is fontosabb: bárhol koncertezzenek is, a totális őrület és a gigantikus show garantált!

Tagok: Fluor / Diaz

Zenekar: Bartók Máté (szaxofon) / Kocsis Máté (dob) / Szász Csaba (basszus) / Varga Gergő (gitár) / Wagner Emil (billentyű)

Jelölések:

Az év koncertje

FACEBOOK

INSTAGRAM (Fluor) - INSTAGRAM (Diaz)

YOUTUBE

A Petőfi Zenei Díjátadó hivatalos Facebook eseményét IDE KATTINTVA érhetitek el.