Most szól:
Vezeti:

NYERJ A STRAND FESZTIVÁL 0. NAPJÁRA BELÉPŐKET!

Nem kell mást tenned, mint velünk játszani, hiszen azok között, akik szavaznak, 8db belépőt sorsolunk ki a Strand fesztivál 0. napjára, a Petőfi Zenei Díjátadóra!

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Szavazni csak egyszeri regisztráció, illetve az azt követő belépés után nyílik lehetőség. Egy alkalommal az összes kategóriára szavazni kell. A szavazás minden nap 00:00-tól 23:59-ig tart, 2018. június 30. 14:30 és július 26. között. Minden nap egyszer szavazhattok! A szavazás tisztasága érdekében, a rendszer rögzíti a felhasználó IP címét.

A szavazás játékszabályzata IDE KATTINTVA érhető el.

2018.06.28 Csütörtök . 15:11

Brains Szimfonik - 2017.11.27. - MÜPA

Jelölések:

Az év koncertje

A Brains Magyarország egyik legizgalmasabb koncertzenekarává nőtte ki magát. Teltházas klub-bulijaik mellett számos alkalommal produkáltak látványos sold out koncerteket a legjelentősebb nagy helyszíneken is. Zenéjüket szinte lehetetlen műfaji korlátok közé szorítani. Stílusuk gerincét továbbra is drumandbass alapú dalok alkotják, de szinte valamennyi jelenlegi stílust szintetizálják a dubsteptől a drumstepen át az elektroig és a breakig.

Tagok: Varga Norbert / prog, guitar ; Endrei David / bass ; Vörösmarti Viktor / drums ; Lukács Levi / Keyboards ; Kéri András aka Mc Columbo / vocals

Jelölések:

Az év koncertje

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

A Petőfi Zenei Díjátadó hivatalos Facebook eseményét IDE KATTINTVA érhetitek el.