Most szól:
Vezeti:

NYERJ A STRAND FESZTIVÁL 0. NAPJÁRA BELÉPŐKET!

Nem kell mást tenned, mint velünk játszani, hiszen azok között, akik szavaznak, 8db belépőt sorsolunk ki a Strand fesztivál 0. napjára, a Petőfi Zenei Díjátadóra!

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Szavazni csak egyszeri regisztráció, illetve az azt követő belépés után nyílik lehetőség. Egy alkalommal az összes kategóriára szavazni kell. A szavazás minden nap 00:00-tól 23:59-ig tart, 2018. június 30. 14:30 és július 26. között. Minden nap egyszer szavazhattok! A szavazás tisztasága érdekében, a rendszer rögzíti a felhasználó IP címét.

A szavazás játékszabályzata IDE KATTINTVA érhető el.

2018.06.25 Hétfő . 12:55

Bagossy Brothers Company

Jelölések:

Az év zenekara

Az indie-alternatív-folk vonalon mozgó zenekar 2013 májusában alakult Gyergyószentmiklóson. Első EP-jük 2013 decemberében készült el, “Ha rólad szólna” címmel. 2014 végén, a Cseh Tamás Program nyerteseként rögzítették első nagylemezük anyagát. A 2015 márciusában megjelent első nagylemezük, az “Elviszlek”, az első héten Deezer romániai és magyarországi toplistájának élén debütált. 2016 tavaszán a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutatóban a döntőig jutottak, és azóta is állandó szereplői a legfontosabb magyar- és erdélyi fesztiváloknak, zenei rendezvényeknek.

Tagok: Bagossy Norbert / Bagossy László / Tatár Attila / Bartis Szilárd / Kozma Zsombor

Jelölések:

Az év zenekara

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE

A Petőfi Zenei Díjátadó hivatalos Facebook eseményét IDE KATTINTVA érhetitek el.