Most szól:
Vezeti:

NYERJ A STRAND FESZTIVÁL 0. NAPJÁRA BELÉPŐKET!

Nem kell mást tenned, mint velünk játszani, hiszen azok között, akik szavaznak, 8db belépőt sorsolunk ki a Strand fesztivál 0. napjára, a Petőfi Zenei Díjátadóra!

REGISZTRÁLJ ÉS SZAVAZZ!

Szavazni csak egyszeri regisztráció után, a belépést követően nyílik lehetőség. Egy alkalommal az összes kategóriára szavazni kell. A szavazás minden nap 00:00-tól 23:59-ig tart, 2019. június 18. 15:00 és augusztus 12. 23:59 között. Minden nap egyszer szavazhattok! A szavazás tisztasága érdekében, a rendszer rögzíti a felhasználó IP címét.

A szavazás játékszabályzata IDE KATTINTVA érhető el.

2019.08.12 Hétfő . 12:22

Nyerj velünk jegyet az idei Petőfi Zenei Díj gálára!

Csak játssz velünk és nyerj!

Úgy, mint mindig, ezen a héten is hétfőtől szombatig jelentkezik az Én vagyok itt!, az elején még vegyesen az A38 hajóról és a Szigetről, a hét második felében pedig megszokott módon a hajóról. Amellett, hogy izgalamsabbnál izgalmasabb témákkal, klippremierekkel, beszélgetésekkel és koncertekkel várunk benneteket, érdemes lesz velünk tartani, hiszen minden nap nyerhettek páros belépőt az idei Petőfi Zenei Díjra, ami augusztus 20-án, a Strand Fesztiválon kerül megrendezésre.

Az idei, közel két órás show egyfajta revü lesz, a műsorban fellép Pápai Joci, a Halott Pénz, a hiperkarma, az AWS, a USNK, az Acoustic Planet, a Useme, a Follow the Flow és a francia Ofenbach. A győztesek kihirdetése után a fesztivál MOL-Petőfi Rádió Nagyszínpadán ad koncertet a brit világsztár, John Newman, lesz Necc Party és tűzijáték is az augusztus 20-i ünnep alkalmából.

Szóval ami a lényeg, hogy érdemes lesz ezen a héten is nézni az ÉVI-t és résen lenni, hogy te lehessél az a szerencsés, aki másodmagával eljöhet az idei PZD-re. A szavazás egyébként még mindig tart, akár minden nap is tudtok voksolni kedvenceitekre ITT.